Profielfoto Emmely blog

Over mij, Emmely

Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Emmely, ben 39 jaar jong 😉 en ik zou niet zonder sporten kunnen! Deze webshop is o.a. ontstaan om mijn passie van het sporten door te geven aan anderen. Ik help graag mensen en ben ervan overtuigd dat door het dragen van de juiste kleding de sportprestaties zullen verbeteren.  Het begon bij mij met de sportbh!  Ik was al langere tijd op zoek naar een goede sportbh. In de winkels kon ik niet de juiste vinden. Toen ben ik online gaan zoeken. Belangrijk vind ik, dat een sportbh goede ondersteuning geeft en dat je droog blijft tijdens het sporten. Zeker moet deze voor mij lekker zitten en als het even kan toch ook wel een gave look hebben! Ik vond ‘m! Yes! Bij Purelime! Het merk is (nog) niet te vinden in de grotere winkels, zo jammer.  Vandaar dat ik begonnen ben om dit mooie merk te gaan promoten. Ik doe aan hardlopen, wielrennen en zwemmen. Tijdens mijn voorbereidingen aan een halve marathon in 2014 ben ik geblesseerd geraakt. Tja, voldoende rust inbouwen is o zo belangrijk.  Erg lang ben ik letterlijk (sportief gezien) “uit de running” geweest. En opeens….was daar de oplossing! Een speciale hardloopbroek! Met compressiestukken verwerkt in de broek, precies op de plekken waar ik het nodig had! Langzaam aan ben ik weer begonnen en nu loop ik alleen nog maar in deze CW-X Sport compressiekleding. Ik heb gemerkt dat deze broeken super lang mee gaan en tegen een stootje kunnen. Een goede investering!

Sinds 2016 is Herbalife in mijn leven gekomen. Totaal geen idee wat dit was. Aangezien ik toen al interesse had voor een gezondere levensstijl heb ik eens een try out gedaan. 6 x ontbijt met Herbalife, zorgen dat mijn dag alvast gezond kon starten. Nou, ik kan zeggen: dat beviel zo ontzettend goed. Ik had opeens niet na anderhalf uur alweer honger. (Ik at voorheen zo’n 8 boterhammen per dag). Voelde me energieker de dag door en het zorgde voor mij dat ik andere tussendoortjes ging nemen. In plaats van een koekje of stukje chocolade bij de koffie nam ik een rijstwafel met eitje, cracker met kipfilet en tomaat of een lekker chocolade proteïnen reepje. Aangezien ik aardig sport heb ik geleerd dat herstellen na een intensieve rit, workout of duurloop ook zo belangrijk is. Daarom neem ik nu een hersteldrank, ook van Herbalife. Voel mij er super goed bij!

Nieuwsgierig geworden?  Check gauw de webshop voor informatie en alle sportartikelen. Ook is het altijd slim om ervaringen van andere mensen te lezen, dit kan op mijn Facebook pagina. Heb je vragen? Schroom niet, stuur mij een berichtje. Dit kan via de mail, Facebook, telefoon, Instagram….of kom gezellig langs! Je kunt ook een telefonische afspraak inplannen wanneer het jou schikt. Klik hiervoor op deze link. 

Sportieve groetjes,

Emmely